• Tregtim

  1. Tregtimi me shumice i Lendeve djegese (Gazoil 10ppm, Benzine pa plumb, Solar, Mazut, Lende djegese per kaldaja). Zoteron 35 – 40% te tregut te konsumit ne Shqiperi dhe eshte ne rritje c’do vit.

  Read more
 • Transport

  2. Sherbimi shume i rendesishem i kompanise Bolv-Oil eshte edhe transporti i naftes bruto. Kjo mbeshtetet nga nje numer i konsiderueshem mjetesh te transportit rrugor prej 100 autobotesh te kapaciteteve te ndryshem, nga 2 m3 deri ne 40 m3.

  Read more
 • Import-Export

  3. Sherbimi tjeter qe kompania jone kryen eshte import & eksporti i bitumeve sipas kerkesave te klienteve tane si brenda dhe jashte vendit.

  Read more

Lajmet e fundit

 • ”Easy5”
  ”Easy5”

  “Easy 5” janë Kartat Elektronike të cilat janë ideuar për ti ofruar Konsumatorit Individual skonto direkte fikse 5 lekë/litër në çdo blerje Karburanti te Pikat Bolv Oil. Pagesa bëhet Cash (aty për aty) Skonto përfitohet duke bërë zbritje nga Çmimi i tabelës në të cilën furnizoheni. Apliko tani për Kartën ”Easy5” dhe përfito menjëherë zbritjen…

 • Njoftim për punësim
  Njoftim për punësim

  Bolv-Oil është një shoqëri lider në tregëtimin me shumicë të Lëndeve djegëse (Gazoil 10ppm, Benzinë pa plumb, Solar, Mazut, Lëndë djegëse për kaldaja). Bolv-oil ka të shpërndarë në të gjithë territorin e Rep. së Shqipërisë 35 pika karburanti (tregëtim me pakice I naftës, benzinës dhe gazit), duke u dhënë mundësi klientëve tonë për furnizin në…

 • Perurimi i qendres re
  Perurimi i qendres re

  Përurohet qëndra e re e shërbimeve në Belinë, Komuna Zharrëz, Fier. Ky kompleks modern përfshin parkun e shërbimeve të autoboteve, pikën e karburantit, restorant, hotel mini-market, zyrat e reja të administratës, dhe qëndrën e re dispeçere për monitorimin 24 orë të autoboteve të kompanisë Bolv-Oil Sh.a.

 • 10 vjetori i kompanise
  10 vjetori i kompanise

  Festohet 10 vjetori i kompanise Bolv-Oil Sh.a. Festa u organizua në Belinë, Marinzë, Komunen Zharrëz, atje ku kompania përuroi parkun e ri të automjeteve si dhe godinen 3 katëshe të shërbimeve. Të ftuar ishin pjestarë të qeverisë shqiptare, autoritetet lokale si dhe bashkëpuntorë të kompanisë. Fjala e rastit u mbajt nga Presidenti i kompanisë z….

 • View All »

Partneret tane

Bolv – Oil

Bolv – Oil

Bolv-Oil Sh.a

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 672054441

Email: info@bolv-oil.al

Olsi Sh.p.k

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697050240 / +355 697018338

Email: marketing@bolv-oil.al

Suport mbi Tollonin Elektronik +355 697058023

Na ndiqni në

Back to Top