• Shërbime në infrastrukturë
  • Shërbime në infrastrukturë
  • Shërbime në infrastrukturë
  Shërbime në infrastrukturë
  No Comments on Shërbime në infrastrukturë

  Duke njohur rëndësinë e teknologjive moderne gjatë vitit 2010 kompania Bolv-Oil Sha vendosë të bashkëpunojë me nënkontraktorin Spartaku Shpk duke shtuar ndër shërbimet e saj edhe aktivitetet mbi infrastrukturën. Nëpërmjet këtij projekti u realizua edhe pozicionimi i saj ekonomik.

  Përmes kësaj eksperience Bolv-Oil ka ndërtuar një personel teknik të trajnuar dhe të kualifikuar. Kompania përdor për ndërtimin e projekteve makineri mekanike të cilat i rinovojnë, restaurojne dhe vënë në përdorim në varësi të projekteve të cilat marin përsipër.

  Gjatë viteve 2013 – 2016  shumica e projekteve të ndërtuara nga Bolv-Oil janë me Fondin Shqiptar të Zhvillimit, si nënkotraktor i Spartaku Shpk, duke vazhduar sigurisht në linjën e nxjerjes dhe tregtimit të hidrokarbureve.

  Read more
 • ”Easy5”
  ”Easy5”
  No Comments on ”Easy5”
  • “Easy 5” janë Kartat Elektronike të cilat janë ideuar për ti ofruar Konsumatorit Individual skonto direkte fikse 5 lekë/litër në çdo blerje Karburanti te Pikat Bolv Oil.
  • Pagesa bëhet Cash (aty për aty)
  • Skonto përfitohet duke bërë zbritje nga Çmimi i tabelës në të cilën furnizoheni.

  Apliko tani për Kartën ”Easy5” dhe përfito menjëherë zbritjen 5 lekë/litër në çdo blerje Karburanti te Pikat “Bolv Oil”.

  Ёshtë e thjeshtë është ”Easy5” !

  Read more
 • Njoftim për punësim
  Njoftim për punësim
  No Comments on Njoftim për punësim

  Bolv-Oil është një shoqëri lider në tregëtimin me shumicë të Lëndeve djegëse (Gazoil 10ppm, Benzinë pa plumb, Solar, Mazut, Lëndë djegëse për kaldaja).

  Bolv-oil ka të shpërndarë në të gjithë territorin e Rep. së Shqipërisë 35 pika karburanti (tregëtim me pakice I naftës, benzinës dhe gazit), duke u dhënë mundësi klientëve tonë për furnizin në cdo kohë dhe në cdo vend. Cilësia e produktit që ofrojmë, korrektësia dhe shërbimi janë pikat më të forta të kompanisë Bolv-oil.

  Bolv-oil sh.a kërkon të punësojë në pozicionin “Shitës Karburanti”, për Pikën e shitjes me pakicë Bolv-Oil me adresë dytësore në Fushë Prezë.

  Kriteret që duhet të plotësojnë kantidatët janë:

  • Mosha e punësimit 20-40 vjec;
  • Të ketë përfunduar arsimin e mesme ose nivele më të larta;
  • Të ketë aftësi shume te mira komunikuese me klientet e kompanisë;
  • Te reflektojë ndershmëri dhe integritet në ambientet e punës;
  • Eksperiencë e mëparshme në Pikat e karburantit përbën avantazh.

  Mënyra e aplikimit*: Kandidatet e interesuar mund të dergojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tone elektronike: r.skenderaj@bolv-oil.al

  Afati i dorëzimit: 30.10.2016

  *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

   

  Read more
 • Perurimi i qendres re
  Perurimi i qendres re
  No Comments on Perurimi i qendres re

  Përurohet qëndra e re e shërbimeve në Belinë, Komuna Zharrëz, Fier. Ky kompleks modern përfshin parkun e shërbimeve të autoboteve, pikën e karburantit, restorant, hotel mini-market, zyrat e reja të administratës, dhe qëndrën e re dispeçere për monitorimin 24 orë të autoboteve të kompanisë Bolv-Oil Sh.a.

  Read more
 • 10 vjetori i kompanise
  10 vjetori i kompanise
  No Comments on 10 vjetori i kompanise

  Festohet 10 vjetori i kompanise Bolv-Oil Sh.a. Festa u organizua në Belinë, Marinzë, Komunen Zharrëz, atje ku kompania përuroi parkun e ri të automjeteve si dhe godinen 3 katëshe të shërbimeve. Të ftuar ishin pjestarë të qeverisë shqiptare, autoritetet lokale si dhe bashkëpuntorë të kompanisë. Fjala e rastit u mbajt nga Presidenti i kompanisë z. Behar Çukaj i cili falenderoi te gjithë të ftuarit për pjesëmarrjen dhe për bashkëpunimin e deritanishëm.

  Read more

Bolv-Oil Sh.a

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 672054441

Email: info@bolv-oil.al

Olsi Sh.p.k

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697050240 / +355 697018338

Email: marketing@bolv-oil.al

Suport mbi Tollonin Elektronik +355 697058023

Na ndiqni në

Back to Top