10 vjetori i kompanise

10 vjetori i kompanise

No Comments on 10 vjetori i kompanise

Festohet 10 vjetori i kompanise Bolv-Oil Sh.a. Festa u organizua në Belinë, Marinzë, Komunen Zharrëz, atje ku kompania përuroi parkun e ri të automjeteve si dhe godinen 3 katëshe të shërbimeve. Të ftuar ishin pjestarë të qeverisë shqiptare, autoritetet lokale si dhe bashkëpuntorë të kompanisë. Fjala e rastit u mbajt nga Presidenti i kompanisë z. Behar Çukaj i cili falenderoi te gjithë të ftuarit për pjesëmarrjen dhe për bashkëpunimin e deritanishëm.

About the author:

Leave a comment

Bolv-Oil Sh.a

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697007000

Email: info@bolv-oil.al

Olsi Sh.p.k

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697032070

Email: marketing@bolv-oil.al

Suport mbi Tollonin Elektronik +355 697058023

Na ndiqni në

Back to Top