• ”Easy5”
  ”Easy5”
  No Comments on ”Easy5”
  • “Easy 5” janë Kartat Elektronike të cilat janë ideuar për ti ofruar Konsumatorit Individual skonto direkte fikse 5 lekë/litër në çdo blerje Karburanti te Pikat Bolv Oil.
  • Pagesa bëhet Cash (aty për aty)
  • Skonto përfitohet duke bërë zbritje nga Çmimi i tabelës në të cilën furnizoheni.

  Apliko tani për Kartën ”Easy5” dhe përfito menjëherë zbritjen 5 lekë/litër në çdo blerje Karburanti te Pikat “Bolv Oil”.

  Ёshtë e thjeshtë është ”Easy5” !

  Read more

Bolv-Oil Sh.a

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697007000

Email: info@bolv-oil.al

Olsi Sh.p.k

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697032070

Email: marketing@bolv-oil.al

Suport mbi Tollonin Elektronik +355 697058023

Na ndiqni në

Back to Top