• Mundësi punësimi “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”
  Mundësi punësimi “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”
  No Comments on Mundësi punësimi “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”

  Bolv-oil sh.a kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”

   

  Kualifikimet dhe kërkesat :

  • Të jetë korrekt, i sjellshëm;
  • Experiencë, minimumi 5 vite, ne fushen e shitjes me shumice te lendeve djegese;
  • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze;
  • Mosha mbi 30-vjec.

  Adresa e punës: “Mëzez, Kashar, Tiranë” .

  Mënyra e aplikimit*: Kandidatet e interesuar mund të dergojnë aplikimet e tyre në adresën tone elektronike duke përcaktuar ne subjektin e e-mailit qytetin ku janë të interesuar:

                                                                                 info@bolv-oil.al

  *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

  Read more
 • Mundësi punësimi “KUZHINIER”
  Mundësi punësimi “KUZHINIER”
  No Comments on Mundësi punësimi “KUZHINIER”

  Bolv-oil sh.a kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin “KUZHINIER (Belinë,Fier)”

   

  Kualifikimet dhe kërkesat :

  • Të jetë korrekt, i sjellshëm.
  • Njohja e rregulloreve të ushqimit
  • Të jetë komunikativ
  • I motivuar për punë
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës

  Adresa e punës: “Belinë, Fier” 

   Mënyra e aplikimit*: Kandidatet e interesuar mund të dergojnë aplikimet e tyre në adresën tone elektronike duke përcaktuar ne subjektin e e-mailit qytetin ku janë të interesuar:

                                                                                 info@bolv-oil.al

  *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

  Read more

Bolv-Oil Sh.a

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697007000

Email: info@bolv-oil.al

Olsi Sh.p.k

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697032070

Email: marketing@bolv-oil.al

Suport mbi Tollonin Elektronik +355 697058023

Na ndiqni në

Back to Top