• Përurimi i qendrës së re
  Përurimi i qendrës së re
  No Comments on Përurimi i qendrës së re

  Përurohet qëndra e re e shërbimeve në Belinë, Komunë Zharrëz, Fier. Ky kompleks modern përfshin parkun e shërbimeve për autobotët, pikë karburanti, restorant, hotel, mini-market, zyrat e reja administrative, dhe qëndra e re dispaçere per monitorimin 24 orë të autobotëve të kompanisë Bolv-Oil Sh.a.

  Read more
 • Mundësi punësimi “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”
  Mundësi punësimi “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”
  No Comments on Mundësi punësimi “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”

  Bolv-oil sh.a kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”

   

  Kualifikimet dhe kërkesat :

  • Të jetë korrekt, i sjellshëm;
  • Experiencë, minimumi 5 vite, ne fushen e shitjes me shumice te lendeve djegese;
  • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze;
  • Mosha mbi 30-vjec.

  Adresa e punës: “Mëzez, Kashar, Tiranë” .

  Mënyra e aplikimit*: Kandidatet e interesuar mund të dergojnë aplikimet e tyre në adresën tone elektronike duke përcaktuar ne subjektin e e-mailit qytetin ku janë të interesuar:

                                                                                 info@bolv-oil.al

  *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

  Read more
 • Mundësi punësimi “KUZHINIER”
  Mundësi punësimi “KUZHINIER”
  No Comments on Mundësi punësimi “KUZHINIER”

  Bolv-oil sh.a kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin “KUZHINIER (Belinë,Fier)”

   

  Kualifikimet dhe kërkesat :

  • Të jetë korrekt, i sjellshëm.
  • Njohja e rregulloreve të ushqimit
  • Të jetë komunikativ
  • I motivuar për punë
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës

  Adresa e punës: “Belinë, Fier” 

   Mënyra e aplikimit*: Kandidatet e interesuar mund të dergojnë aplikimet e tyre në adresën tone elektronike duke përcaktuar ne subjektin e e-mailit qytetin ku janë të interesuar:

                                                                                 info@bolv-oil.al

  *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

  Read more
  • Shërbime në infrastrukturë
  • Shërbime në infrastrukturë
  • Shërbime në infrastrukturë
  Shërbime në infrastrukturë
  No Comments on Shërbime në infrastrukturë

  Duke njohur rëndësinë e teknologjive moderne gjatë vitit 2010 kompania Bolv-Oil Sha vendosë të bashkëpunojë me nënkontraktorin Spartaku Shpk duke shtuar ndër shërbimet e saj edhe aktivitetet mbi infrastrukturën. Nëpërmjet këtij projekti u realizua edhe pozicionimi i saj ekonomik.

  Përmes kësaj eksperience Bolv-Oil ka ndërtuar një personel teknik të trajnuar dhe të kualifikuar. Kompania përdor për ndërtimin e projekteve makineri mekanike të cilat i rinovojnë, restaurojne dhe vënë në përdorim në varësi të projekteve të cilat marin përsipër.

  Gjatë viteve 2013 – 2016  shumica e projekteve të ndërtuara nga Bolv-Oil janë me Fondin Shqiptar të Zhvillimit, si nënkotraktor i Spartaku Shpk, duke vazhduar sigurisht në linjën e nxjerjes dhe tregtimit të hidrokarbureve.

  Read more
 • ”Easy5”
  ”Easy5”
  No Comments on ”Easy5”
  • “Easy 5” janë Kartat Elektronike të cilat janë ideuar për ti ofruar Konsumatorit Individual skonto direkte fikse 5 lekë/litër në çdo blerje Karburanti te Pikat Bolv Oil.
  • Pagesa bëhet Cash (aty për aty)
  • Skonto përfitohet duke bërë zbritje nga Çmimi i tabelës në të cilën furnizoheni.

  Apliko tani për Kartën ”Easy5” dhe përfito menjëherë zbritjen 5 lekë/litër në çdo blerje Karburanti te Pikat “Bolv Oil”.

  Ёshtë e thjeshtë është ”Easy5” !

  Read more
 • 10 vjetori i kompanise
  10 vjetori i kompanise
  No Comments on 10 vjetori i kompanise

  Festohet 10 vjetori i kompanise Bolv-Oil Sh.a. Festa u organizua në Belinë, Marinzë, Komunen Zharrëz, atje ku kompania përuroi parkun e ri të automjeteve si dhe godinen 3 katëshe të shërbimeve. Të ftuar ishin pjestarë të qeverisë shqiptare, autoritetet lokale si dhe bashkëpuntorë të kompanisë. Fjala e rastit u mbajt nga Presidenti i kompanisë z. Behar Çukaj i cili falenderoi te gjithë të ftuarit për pjesëmarrjen dhe për bashkëpunimin e deritanishëm.

  Read more

Bolv-Oil Sh.a

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697007000

Email: info@bolv-oil.al

Olsi Sh.p.k

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697032070

Email: marketing@bolv-oil.al

Suport mbi Tollonin Elektronik +355 697058023

Na ndiqni në

Back to Top