• Import-Export

  Sherbimi tjeter qe kompania jone kryen eshte import & eksporti i bitumeve sipas kerkesave te klienteve tane si brenda dhe jashte vendit.

  Read more
 • Transport

  Sherbimi shume i rendesishem i kompanise Bolv-Oil eshte edhe transporti i naftes bruto. Kjo mbeshtetet nga nje numer i konsiderueshem mjetesh te transportit rrugor prej 100 autobotesh te kapaciteteve te ndryshem, nga 2 m3 deri ne 40 m3.

  Read more
 • Infrastrukturë

  Duke njohur rëndesinë e teknologjive moderne gjatë vitit 2010 Bolv-Oil vendosë të bashkëpunojë me nënkontraktorin Spartaku Shpk duke shtuar ndër shërbimet e saj edhe aktivitetet mbi infrastrukturën.

  Read more

Çertifikime të BOLV – OIL

 
 

Partnerët tanë

Postimet e Fundit

 • Përurimi i qendrës së re
  Përurimi i qendrës së re

  Përurohet qëndra e re e shërbimeve në Belinë, Komunë Zharrëz, Fier. Ky kompleks modern përfshin parkun e shërbimeve për autobotët, pikë karburanti, restorant, hotel, mini-market, zyrat e reja administrative, dhe qëndra e re dispaçere per monitorimin 24 orë të autobotëve të kompanisë Bolv-Oil Sh.a.

 • Mundësi punësimi “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”
  Mundësi punësimi “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”

  Bolv-oil sh.a kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin “MENAXHER SHITJESH ME SHUMICE”   Kualifikimet dhe kërkesat : Të jetë korrekt, i sjellshëm; Experiencë, minimumi 5 vite, ne fushen e shitjes me shumice te lendeve djegese; Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze; Mosha mbi 30-vjec. Adresa e punës: “Mëzez, Kashar, Tiranë” . Mënyra e aplikimit*: Kandidatet e…

 • View All »

Bolv-Oil Sh.a

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697007000

Email: info@bolv-oil.al

Olsi Sh.p.k

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697032070

Email: marketing@bolv-oil.al

Suport mbi Tollonin Elektronik +355 697058023

Na ndiqni në

Back to Top