Përurimi i qendrës së re

Përurimi i qendrës së re

No Comments on Përurimi i qendrës së re

Përurohet qëndra e re e shërbimeve në Belinë, Komunë Zharrëz, Fier. Ky kompleks modern përfshin parkun e shërbimeve për autobotët, pikë karburanti, restorant, hotel, mini-market, zyrat e reja administrative, dhe qëndra e re dispaçere per monitorimin 24 orë të autobotëve të kompanisë Bolv-Oil Sh.a.

About the author:

Leave a comment

Bolv-Oil Sh.a

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697007000

Email: info@bolv-oil.al

Olsi Sh.p.k

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697032070

Email: marketing@bolv-oil.al

Suport mbi Tollonin Elektronik +355 697058023

Na ndiqni në

Back to Top