Tregtim

Tregtim

Comments Off on Tregtim

1. Tregtimi me shumice i Lendeve djegese (Gazoil 10ppm, Benzine pa plumb, Solar, Mazut, Lende djegese per kaldaja). Zoteron 35 – 40% te tregut te konsumit ne Shqiperi dhe eshte ne rritje c’do vit.

Aktualisht tregtojme lende djegese ne te gjitha Fabrikat e Tullave, Kombinatin Metalurgjik Elbasan, etj, duke e mbeshtetur ne kapacitetet e magazinimit dhe ne mjetet e transportit (Autobotet) qe zoteron Kompania.

Prej disa vitesh jemi furnizues te kontraktuar te Spitaleve Rajonale ne Shqiperi, dhe Ministrive te ndryshme me lende djegese per kaldaja.
Serioziteti dhe korretesia jane tiparet dalluese te kompanise Bolv-Oil Sh.a.

About the author:

Bolv-Oil Sh.a

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697007000

Email: info@bolv-oil.al

Olsi Sh.p.k

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697032070

Email: marketing@bolv-oil.al

Suport mbi Tollonin Elektronik +355 697058023

Na ndiqni në

Back to Top