Import-Export

Import-Export

Comments Off on Import-Export

3. Sherbimi tjeter qe kompania jone kryen eshte import & eksporti i bitumeve sipas kerkesave te klienteve tane si brenda dhe jashte vendit.

About the author:

Bolv-Oil Sh.a

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697007000

Email: info@bolv-oil.al

Olsi Sh.p.k

Adresa: Fushë-Mëzez, Kashar, Tiranë, Albania

Tel: +355 697032070

Email: marketing@bolv-oil.al

Suport mbi Tollonin Elektronik +355 697058023

Na ndiqni në

Back to Top